ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ;

Μόνο χαμόγελο πρέπει να ζωγραφίζεται στα πρόσωπα κάθε ανθρώπου που βρίσκεται στο κατώφλι μιας νέας αρχής στη ζωή του, τη μέρα του γάμου του. Γι’ αυτό οι προτάσεις μας διαφοροποιούνται ανάλογα με αυτά που μας ζητάτε εσείς!
Τα προσκλητήρια, οι μπομπονιέρες, τα βιβλία ευχών, τα άλμπουμ, ο στολισμός του χώρου συνθέτουν το σκηνικό όπου το δικό σας παραμύθι θα ξεκινήσει…
Και εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες προτάσεις που θα ανταποκρίνονται στα γούστα και την αισθητική που επιθυμείτε να έχει η μέρα σας!

Αποκτήστε τα τώρα από το website μας!

ΒΑΠΤΙΖΕΤΕ;

Είτε είστε γονιός είτε νονός, θέλετε να κάνετε το καλύτερο για το νεοφώτιστο βρέφος. Μπορεί να έχετε φανταστεί μια θεματική βάπτιση ή κάτι πιο λιτό.
Αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βιβλία ευχών και ό,τι αποτελεί κομμάτι της μέρας αυτής και να τα αιχμαλωτίσετε για πάντα σε όμορφες φωτογραφίες που θα τις βλέπετε μετά από χρόνια μαζί του και θα νιώθετε μια γλυκιά νοσταλγία!
Ανακαλύψτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στο ηλεκτρονικό κόσμο του happy ever after!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ;

Μπορεί να το είχατε υποσχεθεί χρόνια πριν στο αγαπημένο σας πρόσωπο ή να ήταν μια αυθόρμητη απόφαση. Σε κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερα τιμητικό να σας επιλέγει κάποιος ως κουμπάρο. Η σχέση σας γίνεται πιο στέρεη, οι δεσμοί πιο δυνατοί.
Όσο για τη διαδικασία μέχρι τη μεγάλη μέρα, το happy ever after είναι δίπλα σας, ώστε να σας προτείνει στέφανα, λαμπάδες, καράφες, δίσκους και στολισμούς που θα λατρέψετε εσείς και το ζευγάρι. Εμπιστευθείτε την πείρα και την αγάπη μας σε αυτό που κάνουμε!

Αναζητήστε ό,τι χρειάζεστε στο website μας

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΟΝΟΣ;

Πάντα άξιος συνοδοιπόρος στο ταξίδι της ζωής του νεοφώτιστου βρέφους ευχόμαστε να είστε! Είμαι μεγάλη χαρά να βαπτίζετε το βρέφος ενός αγαπημένου σας προσώπου. Γνωρίζουμε, όμως, ότι μέχρι τη μέρα αυτή έχετε έναν μαραθώνιο να διανύσετε μέχρι να καταλήξετε στο σετ που θα επιλέξετε σε ρούχα, παπούτσια, λαδόπανα, μαρτυρικά, κουτιά και ό,τι περιλαμβάνει τις δικές σας υποχρεώσεις. Στο happy ever after θα βρείτε εύκολα και γρήγορα ό,τι χρειάζεστε για την ξεχωριστή αυτή μέρα!

Ανακαλύψτε τα!

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ιδιαίτερα προϊόντα για τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας!!
Μπομπονιέρες, προσκλητήρια, στέφανα, καράφες, δίσκοι, ποτήρια, λαμπάδες, σετ βάπτισης (λαμπάδα, βαλίτσα/κουτί, λαδόπανα – πετσέτες,
λαδοσέτ), βαπτιστικά ρούχα και παπούτσια, μαρτυρικά, όλα εξαιρετικής ποιότητας και σε προσιτές τιμές.

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΑ

ΒΑΠΤΙΣΜΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Happy Ever After… Βγαλμένο σαν από παραμύθι, έπεσε σαν αστέρι από τον ουρανό εκείνο τον Γενάρη του 2008, για να δώσει λάμψη και χαρά στις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές μας. Τη βάπτισή μας και το γάμο μας…

Κάνοντας τα πρώτα του βήματα σε έναν πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο, στον πεζόδρομο της Ρόμβης στην καρδιά της Αθήνας, στο Σύνταγμα, κατάφερε με το πέρασμα του χρόνου να αγαπηθεί,  αφού όσοι το επισκέπτονταν ανακάλυπταν ξεχωριστές χειροποίητες δημιουργίες, νέες ιδέες, προτάσεις και υπηρεσίες, ποιότητα, εξυπηρέτηση και φυσικά πολύ… χαμόγελο και διάθεση.
Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός μας… Να έρχεστε πελάτες και να φεύγετε φίλοι!
Σας καλωσορίζουμε στο σπίτι μας…

ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ

Ακούμε πολύ προσεκτικά πώς έχετε οραματιστεί τη μέρα του γάμου ή της βάπτισής του παιδιού σας. Καταγράφουμε και κατανοούμε τις ιδέες & τις επιθυμίες σας και συζητάμε μαζί σας, ώστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας να πάρει σάρκα και οστά. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε από τη δική μας πλευρά, ώστε να θυμάστε τη μέρα αυτή με χαρά και νοσταλγία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τον ιδανικό στολισμό!

ΚΟΥΦΕΤΑ

Μια από τις πιο γλυκιές και γευστικές στιγμές ενός γάμου ή μιας βάπτισης είναι τα κουφέτα. Κλασικά ή με γέμιση κάποια ευφάνταστη γεύση, είναι ένα σύμβολο του γάμου που έχει την αφετηρία του στην αρχαία Ρώμη. Σύμφωνα με την παράδοση εκεί γιόρταζαν τους γάμους και τις βαπτίσεις με καραμελωμένα αμύγδαλα. Με το πέρασμα του χρόνου αυτά εξελίχθηκαν και έλαβαν τη σημερινή τους μορφή

Επιλέξτε γεύση του δικού σας γάμου ή βάπτισης από το website μας!